Over all seasons HAIRSTYLING

Ontdek onze salon in een relaxte omgeving waar u lekker tot rust kan komen en wij u graag helpen en adviseren met onze 21 jaar ervaring en creativiteit. Wat u ook kiest, u kunt er van verzekerd zijn er optimaal uit te zien door onze goede persoonlijke service.

Iedere behandeling begint met een eerlijk advies en een prijsopgave onder het genot van een kopje koffie of thee. We laten ons graag inspireren door uw persoonlijkheid en uitstraling en vertalen uw stijl naar het huidige modebeeld.

Inbegrepen services zijn: de Shampoo & Conditioner, een Hot Towel bij het wassen en bij een volledige kleur & knipbehandeling.

onze diensten

KNIPPEN, FÖHNEN EN STYEN

In verband met de hygiëne en voor een beter en mooier resultaat adviseren wij altijd om uw haar door ons te laten Wassen, Föhnen en Stylen. Uw krijgt hierbij van ons als service ook nog eens een overheerlijke handmassage en Hot Towel behandeling.

HAAR KLEUREN

Onze Salon is expert in professionele haarkleuring.  Met de Topchic en Colorance haarkleuring is het mogelijk om bijna elke gewenste kleur voor u te creëren.
Kijk HIER voor enkele voorbeelden.

KERATINE BEHANDELING

Uw haar in de ochtend altijd in de pluis en onhandelbaar? Dan is een keratine behandeling de oplossingen voor u met een langdurig resultaat tot wel 3 maanden. Zie HIER het resultaat.

METAMORFOSES

Zin in eens totaal wat anders? Maar u durft nog niet… Bij ons bent u in goede handen, geef aan wat u helemaal niet wilt en wij doen de rest. Uw nieuwe coupe wordt ook afgestemd met de make-up en uw favoriete kleding die goed bij u past. Nieuwsgierig geworden?
Kijk HIER voor enkele voorbeelden.

BRUIDSKAPSELS

U gaat naar een bruiloft of u gaat zelf trouwen? Wij verzorgen graag uw haar voor en op de mooiste dag van uw leven. Onze bruidskapsels zijn altijd inclusief een proefkapsel en make-up. Indien gewenst ook op locatie. Kijk voor onze extra uitgebreide services met gezichtsbehandelingen en massage HIER.

GOLDWELL PRODUCTEN

In onze salon gebruiken wij uitsluitend de professionele producten van Goldwell KMS en KERASILK. Uiteraard ook geschikt voor thuisgebruik en zorgt voor behoud van uw kleuring en gezond haar met een langdurig resultaat.

Afspraak maken